Internet via de Kabel .nl / Internet via de Kabel

Ziggo gaat wisselen van eigenaar
zondag, 20 maart 2011 21:10

Ziggo gaat wisselen van eigenaarDe eigenaren van Ziggo vinden het tijd voor verandering, de keuze is daarbij Ziggo te verkopen of naar de beurs gaan. Waardoor Ziggo dus hoogstwaarschijnlijk van eigenaar gaat veranderen.

De eigenaren van Ziggo willen het bedrijf verkopen om de waarde die gecreëerd is bij het samenvoegen van de 3 vorige kabelbedrijven te verzilveren Ze hebben nu de keuze om het bedrijf te verkopen of een beursgang te maken. Een bedrijf dat al heeft aangegeven interesse te hebben in het kopen van Ziggo, is het Amerikaanse bedrijf Liberty Global, dit bedrijf is tevens de eigenaar van UPC. Een gang naar de beurs zou betekenen dat Ziggo aandelen gaat verkopen en zo meerdere aandeelhouders zou krijgen. Een twaalftal zakenbanken heeft al een poging gedaan om Ziggo te overtuigen om naar de beurs te gaan. De overgang naar de beurs zal binnen 5 maanden al mogelijk zijn. De keuze ligt nu dus bij de eigenaren, zullen zij Ziggo gaan verkopen aan een bedrijf als Liberty Global, de eigenaar van het tweede grootste kabelbedrijf UPC, of kiezen ze toch voor een beursgang?

Dit bericht is gebaseerd op een nieuwsbericht uit de telegraaf.

 

Kabel internet providers

Ziggo
 Logo

Caiway Logo

Zoekwoorden

aan   abonnement   adsl   alles   als   bellen   biedt   deze   echter   extra   gratis   heeft   interactieve   internet   kabel   kan   klanten   niet   nog   ook   pakket   pakketten   provider   snelheid   sneller   televisie   tot   upc   voor   zenders   ziggo  

Internet Thuis

Internet Thuis

Zoek je internet thuis (niet alleen via kabel?) kijk dan op:
» Internet thuis

Glasvezel internet

Internet via glasvezel:
Glasvezel aanbiedingen